Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A módszerről röviden

2014.03.06

A személyes egyéni találkozások alkalmával lépésről lépésre haladunk.

 Az első lépések technikája - a TELJESKÉP módszere.

Ahhoz, hogy egy megrekedt életfolyamatból el tudj indulni valamerre, tisztán kell látnod a jelenlegi helyzetedet. Ehhez egy állapotfelmérésre van szükség, mely egyértelműen megmutatja számodra, hogy hol tartasz most. Az életed során szükséges minden információt tartalmaz, a téged állandóan körülvevő energiamező. Eszerint egy adott szituáció tényezői, legyenek azok személyek, események, helyek, érzések, vagy bármi más, egy energetikai rendszerfelállítás segítségével, lemodellezhetők.

valaszut1-scaled1000.jpg

Íly módon lehetőséged nyílik rálátni az összefüggésekre, amelyek a problémák mögött rejtőztek.

Rálátásod lesz az összképre, a részfolyamatok is világosabbá válnak, mint választási alternatívák.

Dönteni tudsz, merre indulj!

—HÍVatás - az Életfeladat, Életcél megtalálása

Az életfeladat rendszere az adott személy születési dátuma által megállapított, születési számmal dolgozik. Ezt a számot fordítja le a illető életfeladatáról szóló információk nyelvére. Ahhoz, hogy életed színdarabját te rendezd, tudnod kell, hogy mi az a feladat, amire születtél. Mi az a cél, ami felé hív az élet?"

—Akadályfutás - gátló tényezők feloldása kineziológia és Aura-Soma segítségével

A félelem és a fájdalom energetikai blokkokat hoz létre bennünk. Érzelmi stressz hatása alatt nem vagyunk képesek agyunk teljes kapacitását kihasználni, ilyenkor agyunk "túlélési üzemmódban" van. A fennálló negatív érzelmi töltés oldásával, képessé válunk hatékonyan működni, mert a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz. Az emberi élet különböző állomásai, az emberi test energetikai központjai és a színek közti kapcsolat mögött, szoros összefüggések rejlenek. 

aura-soma.jpg

A színterápia segítségével megtaláljuk és megismerjük azokat a lelki és érzelmi folyamatokat, melyek ezen alapokon egyértelműen színekhez rendelhetőek. Mindenki olyan színkombinációkat választ, melyek tükrözik igaz aurájának és egyéb aura rétegeinek színét.

Az igaz aura része az emberi auramezőnek és ugyanolyan sajátságos, mint az ujjlenyomat. Megérthetjük a választás lényegét, hogy ha azokra a legáltalánosabb érzelmi állapotokra gondolunk, melyek mindenki számára ugyan ahhoz a színhez kötődnek. Például, ha arra gondolunk, milyen színű a düh, vagy a harag. Az érzelmi állapotunknak és személyiségünknek megfelelően öltözködünk, alakítjuk környezetünket. Ezen mechanizmus alapján a színek segítségével, képesek vagyunk az energetikai blokkok feloldására, a félelem, fájdalom okozta lelkisérülések gyógyítására.

—„ Step by step - Életfa módszer.

A tudatos tervezés fázisa. Ha valaki csak az út végére összpontosít, a beteljesedés mindig a távolban mutatkozik meg. Így hajlamosak vagyunk lelkesedésünket elveszteni és a kitűzött cél csak egy szép álom marad. Az ember szinte minden célt el tud érni, nem számít mennyire nagyléptékű, ha azt lebontjuk apró lépésekre. A Folyamat törvényét azonban tiszteletben kell tartani, ha kihagysz vagy átugrassz lépéseket , a rendszer nem tud működni. "

Építsd fel önmagad! - Ismerd meg valódi személyiséged
 

luxus_fahaz_01.jpg

Ahhoz, hogy felépítsd álmaid házát, stabil alapokat kell készíteni, mert idővel a ház düledezni kezd. Ehhez ismerned kell az erős és gyenge pontokat és azt is hogy honnan várható "külső támadás" vagy melyik terület az, amelyik biztosan áll a lábán. Ugyanígy működik az ember személyiségével is. A folyamat során megismered önmagad, ki tudod használni erőforrásaidat és fejlesztendő területeidből lehetőségeket kovácsolsz. "

Mindig, minden körülmények között, AZ VAGYOK, AKI VAGYOK!

Elérkeztünk az utolsó lépéshez, nincs más hátra, csak az ÖNMEGVALÓSÍTÁS! Tudod, hogy KI VAGY, meghozod a Döntésed és Választani tudsz, mert VAN VÁLASZTÁSOD!

angel.jpg

Képes vagy kilépni a komfortzónádból és mersz változtatni! Kézbe veszed az életed irányítását és megéled azt, amit a szíved diktál! Mindezt Szeretettel teszed, így nem csak magadnak de környezetednek is jót teszel! "

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.