Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális Kreatív Hr - Technikai coaching

2014.02.24

 —Mit jelent a Spirituális Kreatív Hr - technikai coaching?

A coaching egy személyre szabott tanácsadási módszer. Fejlesztő, nevelő, edző jellegű tevékenység, ahol a személyt egy meghatározott cél elérésében segítik. A coaching-ra nincs egységesen elfogadott definíció, de abban minden coaching guru egyetért, hogy a coaching nem tréning, nem terápia, nem tanácsadás, és nem is baráti beszélgetés, jelentősége viszont egyre inkább növekszik. 

futnak.jpg

A világ körülöttünk folyamatosan változik, átalakul. A humán tényezők szerepe a gazdaságban és a mindennapi életben is felértékelődött, ennek köszönhetően egyre nagyobb hangsúly helyeződik a karrier és egyéni életutak tervezésére. A céges szervezeti kultúra és  gazdasági környezet hatása a személyiség fejlődésére óriási jelentőséggel bír. Az állandó stressz és megfelelési kényszer lelki problémákhoz, demotiváltsághoz, önértékelési zavarokhoz, teljesítmény csökkenéshez és nem egyszer kiégéshez (burn-out) vezet.

 A "Spirituális Kreatív HR-Technikai coaching" nem egy klasszikus coaching tevékenységet takar. Te választhatod meg, hogy mire van szükséged: Ki legyek én számodra a folyamat során?

Lehetek egy "modern kori társalkodó nő" aki meghallgat és figyel rád. Akinek elmondhatod azt, ami benned van, ha nincs kinek elmondanod. Sajnos a mai világ az interperszonális kapcsolatokat szinte teljesen háttérbe szorította. A mókuskerék hajszolása, az internet térhódítása, a trendi kommunikációs eszközök dömpingje minimálisra csökkentette az emberek közti valós, élőszóban történő beszélgetéseket. Egy rövid email vagy sms nem képes igazi visszacsatolást adni egy felmerült kérdésre vagy lelkiproblémára. Ezért sokminden bennt ragad, nem kerül a felszínre, csak a mélyben frusztrálja az egyént, ami az életpályájában elakadást okoz.

baba_sport.jpgLehetek az "életutad edzője" aki saját  személyes tapasztalataival és tudásával  segít lépésről lépésre megtervezni  életpályádat. Ha nem érzed magad jól a  bőrődben de nem tudod, hogy mit is szeretnél, és főként merre és hogyan indulj el, akkor  gyere és "sportoljunk" együtt. Megmutatok neked olyan technikákat, alternatív  eszközöket, melyek segítenek  az  életfeladat, hivatás minél tökéletesebb beteljesítésében.

Lehetek a "HR vezetőd" 

aki eddigi munkatapasztalatából eredően segít megoldást találni a szakmai kihívásokkal szemben, hogy munkád ne csak a megélhetésed biztosítsa, hanem örömöt és sikerélményt okozzon. A személyes találkozások alkalmával olyan módszertant sajátít el az érdeklődő, amely lehetővé teszi, hogy kiaknázza a saját magában rejlő kreatív, intuitív, és spirituális képességeket. Ezáltal képessé válik az adott probléma megoldására.

ceges-sportnap.jpgNem én fogom megoldani helyetted a problémáidat de szívesen segítek, hogy megtaláld a megoldást. Valóban változtatni szeretnél az életeden?  

Van kedved hozzá?
Gyere és "edzzünk" együtt!
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.